Gyártók

A Delta Electronics a világ legnagyobb kapcsolóüzemű tápegység gyártója, az ipar legnagyobbjainak OEM beszállítója. 40 év után, 2008-ban a Delta megjelent saját márkájával is a piacon, nagy megbízhatóságú, azonban megfizethető termékeivel. A Delta Electronics kínálatában egyaránt megtalálhatók ipari tápegységek, szünetmentes tápegységek, DC/DC konverterek és inverterek.

Minden Delta Electronics tápegységre 5 év garanciát biztosítunk.

Az Aimtec egy kanadai központú cég akiknek a Deltához hasonlóan minden termékük saját fejlesztés és gyártmány. Első sorban a kis- és közepes teljesítményű DCDC konverterekre, feszültségszabályzókra, szerelőlapra szerelhető tápegységekre, tokozatlan tápegységekre és LED tápegységekre specializálódtak. Termékeik felhasználási területe az automatizálási-, biztonságtechnikai-, méréstechnikai-, orvosi- és járműipar.

Az XP Power elsődleges célja, hogy vezető szerepet tölsön be az egyenáramú energiaellátás piacán, legyen szó AC/DC átalakítókról vagy DC/DC konverterekről. Termékeiket európai, ázsiai és észak-amerikai központjaikban fejlesztik nagyon szigorú minőségellenőrzés mellett, hogy mindenből a lehető legmagasabb minőséget tudják kínálni. Jelenleg az XP Power rendelkezik a legszélesebb termék kínálattal a világpiacon, ennek köszönhetően a felhasználó mindent meg tud vásárolni egy forrásból, ezzel is tovább csökkentve a költségeket.

A J. Schneider Elektrotechnik több mint 75 éves fennállása óta az európai piac egyik vezető transzformátor és tápegység fejlesztőjévé és gyártójává nőtte ki magát. Egyedi megoldásaiknak köszönhetően a világon egyedülálló termékeket fejlesztenek és gyártanak kizárólag Európában.

A kínai APM Technologies a világ egyik vezető K+F és gyártó vállalata a programozható DC és AC tápegységek területén. Egyedi technológájuknak köszönhetően minden problémára tudnak megoldást kínálni. 

Az APM termékek minőségét garantálja, hogy rendelkeznek ISO 9001 tanusítvánnyal, illetve minden termék megfelel a CE, CSA és UL szabványoknak.

A tajvani P-DUKE 1992-es alapítás óta a világ egyik legnagyobb DC/DC és AC/DC konverter fejlesztő és gyártójává nőtte ki magát. Innovatív megoldásaiknak köszönhetően szinte az összes ismert tápegység gyártónak OEM beszállítóként vannak jelen a világpiacon.

Az egyedülálló megoldások mellett a legfontosabb szempont a minőség és a megbízhatóság, így orvosi tápegységeik 2014-ben és 2015-ben is elnyerték a Taitronics innovációs díját.

A kínai Mornsun energiaellátással kapcsolatos termékek fejlesztésére és gyártására szakosodott, mely magába foglalja a tápegységeket, DC/DC konvertereket, IGBT és LED meghajtókat, illetve zavarvédelmi eszközöket.

Mivel a Mornsun rendelkezik ISO9001:2008, TS16949, ISO14001 és OHSMS18001 tanusítványokkal, illetve a legtöbb termékcsalád megfelel az UL, CE és EN60601-1 szabványoknak, így a világ legnagyobb elektronikai gyártóinak(GE, Siemens, Honeywell, Emerson...) megbízható beszállítói lettek.