Delta Electronics

A Delta Electronics Group 1971 óta foglalkozik ipari kapcsolóüzemű tápegységek és szünetmentes tápegységek fejlesztésével és gyártásával. A Delta Electronics Group azon kevés vállalatcsoportok egyike, akik minden terméküket saját maguk fejlesztik és a termékek gyártása saját tulajdonú gyárakban történik. A kezdetek óta olyan vevőket tudhat magáénak a Delta, mint az IBM, Dell, Sony, HP és még sokan mások.

Delta Electronics ipari tápegységek

A Delta Electronics 2008 óta forgalmaz saját márkanév alatt általános ipari tápegységeket. Din sínre szerelhető kivitelben a Chrome termékcsalád már 10W-os kimeneti teljesítménytől tartalmaz modelleket, míg a CliQ termékcsalád legnagyobb teljesítményű modellje akár 960W teljesítményt is képes biztosítani a kimenetén. A Delta Electronics din sínre szerelhető Lyte ipari tápegységei azoknak a felhasználóknak lehetnek igazán érdekesek, akik még árérzékeny alkalmazásoknál sem szeretnének lemondani a minőségről és hosszú garancia-időtartamtól. Az aktuális ipari igényeknek megfelelően a Delta Electronics Sync termékcsaládja azokra az alkalmazásokra kínál megoldást, ahol a kevés rendelekzésre álló hely miatt keskeny tokozású tápegységre van szükség.

A Delta Electronics PMT termékcsaládja 35W - 350W teljesítménytartományban elérhető modelljei rendkívül kedvező ár/érték arányukkal szereztek hírnevet maguknak, míg a PMC termékcsalád tápegységei robosztus kialakításukról híresek. A PMF termékcsalád aktív PFC-vel gyártott modelljei a közepes teljesítményű alkalmazásokra kínálnak megoldásokat. A Delta Electronics PMR termékcsaládja olyan ipari tápegységeket foglal magába, melyek 1U magas alkalmazásokhoz illeszkedő alacsony profillal rendelkeznek.

Delta Electronics egyenáramú (DC) szünetmentes tápegységek

A Delta Electronics kínálatában természetesen megtalálhatók az ipari alkalmazásokhoz sokszor elengedhetetlen egyenáramú (DC) szünetmentes tápegységek. A din sínre szerelhető DRU-24V40ABN DC-UPS 2A-es töltőárammal és akár 40A fogyasztói árammal áll a felhasználók szolgálatára. A DRU szünetmentes tápegységbe beépített relé jelzések (bővebben) lehetővé teszik a rendszer távoli felügyeletét, így egy hálózatkiamradás esetén a kritikus fogyasztók leállítása időben megkezdődhet. A Delta Electronics szerelőlapra szerelhető PMU termékcsaládja kategóriájában egyedülálló módon szabályozható töltőárammal rendelkezik, mely a teljeskörű védelemmel és jelzéssel megkerülhetetlen szereplőjévé teszi az egyenáramú szünetmentes áramellátás piacának.

Delta Electronics váltakozó áramú (AC) szünetmentes tápegységek

A Delta Electronics 600VA-500kVA teljesítménytartományban kínál szünetmentes tápegységeket a lakosságitól az ipari felhasználásig minden területre. Csak úgy mint az ipari tápegységeket, a Delta Electronics szünetmentes tápegységeket is a kiemelkedő megbízhatóság jellemzi.

Delta Electronics DC/DC konverterek

A Delta Electonics DC/DC konverter termékkínálatában egyaránt megtalálhatók a POL, illetve a galvanikus leválasztással rendelkező DC/DC konverterek. A galvanikusan leválasztott Delta Electronics DC/DC konverterek elérhetők felületszerelhető és furatszerelhető tokozással egyaránt 1W - 700W kimeneti teljesítménytartományban, míg a galavikusan csatolt DC/DC konverterek SIP3 tokozásban 0,75W - 7,5W teljesítménytartományban biztosítanak megoldásokat.

Cégünk a Delta Electronics tápegységek, szünetmentes tápegységek, inverterek és DC/DC konverterek magyarországi forgalmazója, így kínálatunkban megtalálható az ezen négy kategóriába eső összes Delta Electronics termék. 

Delta Electronics ipari kapcsólüzemű tápegységek

Delta Electronics ipari egyenáramú (DC) szünetmentes tápegységek

Delta Electronics váltakozó áramú (AC) szünetmentes tápegységek